Το εταιρικό προφίλ μας

Η Contract Insurance Brokers LTD ιδρύθηκε το 2009 και πήρε την άδεια λειτουργίας της με αριθμό 175-3ΜΠ από την Επιτροπή Χρηματοοικονομικού Ελέγχου K.F.N.

Η έδρα της Εταιρίας είναι στην οδό Βασίλ Λέβσκι 112 στο κέντρο της Σόφιας.

Η Εταιρία είναι ιδίων μετοχικών και συμφερόντων με την επωνυμία Contract S.A. Insurance & financial Services, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις στην ελληνική ασφαλιστική αγορά (www.contractsa.com).

Διαχειριστής της εταιρίας είναι ο κος Μπουτάκης Ευστάθιος,πτυχιούχος Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο Τμήμα Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών σπουδών και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο «Μακεδονία», καθώς και ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οργανώθηκε από την Allianz Ελλάδος. Επίσης, είναι πιστοποιημένο χρηματιστηριακό στέλεχος, μετά από επιτυχείς εξετάσεις που διοργανώθηκαν με ευθύνη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Φιλοσοφία των εταιριών Contract είναι μέσω των επιλεγμένων συνεργασιών με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες να στοχεύουν στην άμεση, απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχοντας την ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση που να ανταποκρίνεται στις διαγνωσμένες ανάγκες και επιθυμίες του.

Η εταιρία Contract Insurance Brokers LTD είναι πλήρως μηχανογραφημένη έχοντας μεταφράσει και προσαρμόσει τη μηχανογραφική υποδομή της Contract S.A. Insurance & financial Services στην βουλγάρικη γλώσσα, παρέχοντας έτσι σε όλα τα τμήματά της on-line υποστήριξη, σε συνδυασμό με μία ευέλικτη διοικητική δομή, σύγχρονο εξοπλισμό και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων. Η εξειδίκευση στον τομέα της και το σύγχρονο σύστημα διοίκησης προσδίδουν στην εταιρία την ταυτότητα της σίγουρης και προσαρμοσμένης εταιρίας στις ειδικές ανάγκες του πελάτη.

Ένας από τους κύριους στόχους και σκοπούς της παρουσίας μας στη βουλγάρικη αγορά είναι η εξυπηρέτηση των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία. Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και κύρια φροντίδα μας η δυνατότητα ανάληψης κάθε ασφαλιστικού κινδύνου, όποιες ιδιαιτερότητες κι αν τον χαρακτηρίζουν.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και οργάνωση που διαθέτουμε και με βάση τη μεγάλη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει κατά την πολυετή παρουσία μας στον ελλαδικό ασφαλιστικό χώρο, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στο σκοπό αυτό και να αποβούμε χρήσιμοι συνεργάτες σας παρέχοντας σας ασφαλιστικές συμβουλές.

elGreek

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.